vtwonen village op de cocoon & vtwonen beurs: dit kan je verwachten

Vrijdag opent de cocoon & vtwonen beurs in Brussels Expo haar deuren en kan je een heel weekend inspiratie opdoen voor jouw interieur. Neem zeker een kijkje bij onze vtwonen village, compleet met inspiratieplein en een groots vtwonen basic huis. Benieuwd? Je vindt ons in hal 4, stand 302. Maar wat valt er nu eigenlijk allemaal te beleven? Je ontdekt het hier.

vtwonen beurs | styling Danielle Verheul | fotografie Stan Koolen
vtwonen beurs | Styling Kim van Rossenberg | Fotografie Ernie Enklaar | vtwonen basic huis

Het basic inspiratiehuis

In het basic huis komt de vtwonen collectie tot leven. Stylisten Kim van Rossenberg en Tanja Saarberg hebben een warme basis neergezet met kleine, natuurlijke pareltjes die het verdienen om ontdekt te worden. Ondanks de subtiele schittering en glans is het interieur is dit huis niet over the top. Dit huis biedt geborgenheid en genoeg ruimte om te spelen, te leven en te creëren.

Bewonder de nieuwe vtwonen collectie

  • Wat zijn we trots op onze spiksplinternieuwe collectie tapijten. Ze zijn dit weekend voor het eerst in België te bewonderen in vtwonen village. Naast het Basic huis kun je alle stoffen bekijken en heel belangrijk: voelen!
  • Zetel Crew kan je bewonderen in de vtwonen village. Combineer de zetel van luxe suède met een al even rijk ogend marmerlook tafeltje en de new classic stijl is een feit.  
  • Ook de vtwonen collectie accessoires kan niet ontbreken in de village. Voor elke ruimte van het huis de gepaste decoratie!
  • In vtwonen village vind je veel meer uit onze nieuwe collectie, waaronder onze nieuwe marmoleum vloeren, Novilon vloeren, houten vloeren en verlichting.

Workshopplein

Naast binnenkijken in het inspiratiehuis kun je iedere dag een aantal vtwonen workshops volgen op het workshopplein in vtwonen village. Wil je meedoen? Voor de meeste activiteiten moet je je van tevoren inschrijven aan de vtwonen shop. De workshops zijn populair, dus doe dat meteen!

Hmm, food!

Bij vtwonen houden we van lekker eten, dus dat mocht zeker niet ontbreken in onze village. In het vtwonen café kan je onder meer terecht voor een warme koffie en een heerlijke lunch.

Meet & Greet

Heb je jouw favoriete vtwonen stylist altijd al een keer in real life willen zien? Goed nieuws! Tv-stylisten Ozanne en Guillemine komen naar de cocoon & vtwonen beurs op zaterdag en zondag. Tijdens de Meet & Greet-momenten kunnen de grootste fans met de zusjes op de foto en beantwoorden ze al jouw prangende vragen.

Nog meer leuks!

  • Zin gekregen om te shoppen? Dat kan! In vtwonen village vind je de mooiste producten en materialen.
  • Heb je het Meet & Greet-moment met de stylisten Ozanne en Guillemine gemist? No worries, neem in de plaats daarvan een foto bij de levensgrote (kartonnen) zussen!
  • Op het vtwonen plein zal je ook de eerste aflevering van het derde seizoen van ‘Een frisse start met vtwonen’ kunnen bekijken.
  • Elke dag dat de beurs loopt, geven wij een goedgevulde vtwonen goodiebag weg. Hoe je kans maakt, lees je hier!

#sharingiscaring

Deel jouw leukste momenten op de cocoon & vtwonen beurs, tag @vtwonenbelgie en gebruik de hashtag #vtwonencocoon! Niks missen van alle leuke activiteiten? Volg ons dan zeker op Instagram en bekijk onze stories. Pssst, je kan trouwens een leuke vtwonen goodiebag winnen door jouw foto’s te delen!

Praktisch

De beurs loopt van vrijdag 15 t.e.m. maandag 18 november 2019 in Brussels Expo, in paleizen 4 en 8. De vtwonen village vind je in hal 4, stand 302. De nocture op vrijdag loopt van 11u tot 22u. Van zaterdag tot en met maandag is de beurs open van 11u tot 18u. Nog geen tickets? Bestel ze hier!

Foto links: styling Danielle Verheul | fotografie Stan Koolen – foto rechts: styling Kim van Rossenberg | fotografie Ernie Enklaar

nog meer: cocoon & vtwonen beurs