Simpele manieren voor meer kleur in de badkamer

beeld vtwonen Beeld

Ben je helemaal klaar met die eeuwige witte badkamer? Dan is het de hoogste tijd om er meer kleur in aan te brengen. En dat hoeft echt niet meteen een hele verbouwing te kosten. Kleur aanbrengen in de badkamer is niet moeilijk en kan op een simpele en laagdrempelige manier. 

Lees verder onder de advertentie

Textiel

Handdoeken heb je altijd nodig in de badkamer. Liggen ze bij jou verborgen achter kastdeurtjes of misschien wel in een andere kamer? Dan is het misschien een idee om het textiel een keer tevoorschijn te halen. Zeker als ze een mooie kleur of fijn design hebben. Dan wil je ze namelijk niet verstoppen, maar in het zicht hangen. Dit kan heel makkelijk met een mooi handdoekenrek, een mooie kapstok of een leuke decoratieve ladder in de badkamer. Supersimpel en meteen meer kleur in de badkamer!

LEES OOK
Doen! Kleur in de badkamer

Planten

Kleur je leven met planten. Die kun je niet alleen in de woonkamer of slaapkamer kwijt. Ook de badkamer kan een prima plek zijn voor planten. Let er bij aanschaf wel op of ze weinig licht en veel vocht kunnen verdragen. Omstandigheden die je regelmatig terugvindt in een badkamer. Maar met een mooi exemplaar heb je in een klap een bron van kleur in de badkamer. Je kunt ook voor mooie bloeiende kamerplanten gaan voor extra kleur.

Lees verder onder de advertentie

Zoek het in de accessoires

Yes, ook in de badkamer zijn accessoires te vinden, vaak nog praktisch en onmisbaar ook. Denk bijvoorbeeld aan een zeepbakje of zeeppompje. Speel bij deze accessoires een keer niet op safe en kies voor knalkleuren.

LEES OOK
Deze planten zijn perfect in een vochtige badkamer

Lees verder onder de advertentie

Badmat

Ook de vloer kan vaak wel wat extra kleur gebruiken. Dan is een badmat in de badkamer natuurlijk ideaal. Een badmat zorgt niet alleen voor extra kleur in de badkamer, je voeten blijven ook lekker warm na het douchen of badderen én je hebt minder kans op uitglijden. Genoeg goede redenen om er eentje aan te schaffen.

Lees ook

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

Hal Een open trap dichtmaken: hier moet je op letten

beeld vtwonen Beeld

20230113 MEEST GELIKETE INSTA POSTS

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

20230112 MANGO HOUT

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

schoonmaken Zonnescherm schoonmaken? Met deze stappen verdwijnt elke vlek

Bron: beeld: styling Danielle Verheul, fotograaf Sjoerd Eickmans