Muurschildering babykamer

beeld vtwonen Beeld

Een unieke babykamer creëer je door een eigen uitstraling aan de babykamer te geven. Geef de muren een persoonlijke touch met een muurschildering. Of je hem nu zelf ontwerpt, zelf gaat schilderen of laat schilderen. Lees snel verder voor ideeën en handige tips! 

Lees verder onder de advertentie

Muurschildering babykamer

Een muurschildering is een leuke toevoeging aan de babykamer. Je zet er heel duidelijk een thema of een sfeer mee neer. En je weet je zeker dat je een unieke wandversiering hebt, want geen enkele muurschildering is hetzelfde.

Heb jij gekozen voor een bepaald thema voor in de babykamer? Dan is een muurschildering in hetzelfde thema een goed idee. Voor een babykamer van de schattige Me to You beertjes lees je het artikel Babykamer Me to You op Kidskamers. Hier lees je verschillende manieren waarop je dit thema het beste op de muur kunt krijgen.

Soorten muurversieringen

Het ligt voor de hand om muurschildering van een stripheld of knuffelbeer te maken, maar heb je al eens nagedacht aan alternatieven? Een quote, een liedje of een leuke foto. Bij Kidz in Color vind je muurstickers met de naam van je kindje.

Lees verder onder de advertentie

Ga je toch liever aan de slag met behang en muurstickers? Bij vtwonen vind je veel verschillende muurstickers. Ga voor een normale muursticker, met krijtbord of Glow in the Dark effect!

Zelf aan de slag

Iedereen die zelf een beetje creatief is, kan een muurschildering maken. Met een beamer, sjablonen en een duidelijk voorbeeld moet het lukken. Tips vind je in het artikel muurschildering babykamer maken of op onder het kopje DIY.

Reikt jouw creativiteit niet zo ver dat je een mooie muurschildering kunt maken? Laat het dan door een expert doen. Neem eens een kijkje op de website van R-Brush en informeer naar de mogelijkheden.

Lees verder onder de advertentie

Bron: Welke.nl