Musthave: 3x deze stoel is onmisbaar in de babykamer

Een lekkere stoel in de babykamer is erg handig voor het voeden en in slaap wiegen van je kindje. Zo hoef je namelijk de babykamer niet uit en heb je alles bij de hand. Maar welke stoel staat nou het leukst en is het meest comfortabel in de babykamer? Hieronder een paar musthave exemplaren voor de kamer van jouw kleintje.

Onmisbare stoel voor in de babykamer

Veel mensen vinden het prettig om zich terug te trekken in de babykamer wanneer ze hun baby borstvoeding willen geven. Een goede stoel is dan onmisbaar. Let bij het kopen van de stoel op de hoogte van het zitvlak; je moet namelijk makkelijk op kunnen staan met je kindje op je arm. Ook zijn hoge armleuningen essentieel, hier kun je je arm op laten rusten terwijl je kindje aan het drinken is. Een stoel die hieraan voldoet én lekker zit? Een fauteuil! Deze stoelen hebben bijna altijd armleuningen, die het voeden dus makkelijker maken. In de vtwonen shop vind je tientallen verschillende fauteuils in allerlei stofjes, kleuren en uitvoeringen. 

Fijne fauteuils met armleuningen

Schommelstoel in de babykamer

De schommelstoel is een ideaal meubelstuk voor in de babykamer. Je kunt je baby er namelijk heerlijk mee in slaap wiegen. Er zijn verschillende schommelstoelen, van oude stoelen tot opgeknapte en nieuwe schommelstoelen.

Loveseat voor in de babykamer

Een stoel op de babykamer moet wel lekker zitten. Als je je kindje erin voedt, zit je er best wel een tijdje in. Als je een beetje ruimte in de babykamer hebt, dan is een loveseat fauteuil een aanrader. Verkrijgbaar in bijvoorbeeld paars, groen en zwart en met ruimte genoeg voor als de grote broer of zus het leuk vindt om te helpen sussen of de fles te geven! 

Samen luieren in deze loveseats

LEES OOK
De kosten van een babykamer met 10 onmisbare items

nog meer: Babykamer