Babykamer van Leen Bakker

Het ontwerpen en inrichten van de babykamer begint natuurlijk met het uitzoeken van de mooiste meubels. Je kunt ervoor kiezen de meubeltjes los uit te zoeken. Daarnaast heb je verschillende babykamerlijnen. Zo ontwerp je de babykamer in één stijl. Zo’n babykamerlijn vind je bijvoorbeeld bij Leen Bakker. In dit artikel lees je er alles over.

Babykamer Leen Bakker

Leen Bakker

Babykamerproducten

Onlangs vond je er Babykamer Bretagne, voor een fijn prijsje. De stijl van de babykamer is te vergelijken met de Rivièra Maison stijl. De witte meubelen met donkere rieten manden hebben een rustige en lieve uitstraling. Helaas is deze babykamer op dit moment niet online bij Leen Bakker te vinden.

Maar met de losse babykamerproducten van Leen Bakker kom je ook een heel eind. Je vind er bijvoorbeeld ledikant Charlotte. Je kunt dit witte babybedje goed combineren met kast Luna en commode Saar. Daarnaast vind je in de online collectie ook babymatrassen en passende hoeslakentjes. Bekijk ook eens het aanvullende assortiment in de winkels.

Kinderbedden

Ook vind je op Leenbakker.nl veel andere producten voor in de baby- of kinderkamer. Zo hebben ze een grote collectie kinderbedden. Bijvoorbeeld het stoere ledikant Sem, voor in een echte jongenskamer. Ook het bed Guus is heel gaaf in de kinderkamer, dit is namelijk een boomhutbed. Dit betekent gegarandeerd veel avontuur in de kinderkamer!

Babykamer Leen Bakker

Wil je graag een babykamer kopen maar heb je hem bij Leen Bakker niet gevonden? Bekijk dan eens het aanbod babykamers van Babykamers.nl. De babykamers bestaan uit drie delen, een ledikant, commode en een kast. Je vindt geregeld aanbiedingen op de website, waardoor je de kinderkamer voordeling kunt aanschaffen.

Tip: Voor de babykamers van Leen Bakker die op dit moment niet (meer) verkrijgbaar zijn, kun je altijd een kijkje op Marktplaats nemen!

Beeld: 1. Babykamers.nl, producten van – 2. Leen Bakker

nog meer: Babykamer