Muurstickers voor de babykamer

Snel en eenvoudig de babykamer of kinderkamer sfeer en kleur geven? Ga aan de slag met muurstickers. Geen zin in behangen, maar wil je de muur wel verfraaien met afbeeldingen op de wand? Dan zijn muurstickers voor de kinderkamer een handige oplossing. Leef je uit door op een muur een eigen combinatie te maken van diverse stickers! 

muurstickers voor de kinderkamer

Alle soorten en maten

Muurstickers zijn er in vele soorten en maten van kant-en-klare stickers tot stickers op bestelling waarbij je zelf het formaat, de kleur en de afbeelding bepaald. Alles is mogelijk: liedjes, bomen, bloemen, ridders, draken, je eigen naam, auto’s, voetballers, retro silhouetten enzovoort. Het aanbod aan muurstickers is zo groot, dat je bijna altijd wel vindt waar je naar op zoek bent.

Muurstickers voor de kinderkamer

Op de website www.muurstickersvoorkinderen.nl vind je de leukste muurstickers voor de babykamer en kinderkamer van verschillende merken bij elkaar. Dat wordt online stickers shoppen vanaf de bank.

Schoolbordstickers

Nieuw in de collectie bij Muurstickersvoorkinderen.nl zijn de schoolbordstickers (waar met krijt op geschreven kan worden). De stickers kunnen geplakt worden op muren, deuren en meubels. Een leuke manier om je kinderen te leren schrijven, rekenen of gewoon lekker te laten tekenen.

Eigen ontwerp

Naast bestaande stickers zijn er ook diverse mogelijkheden om je eigen muursticker te ontwerpen. Bij Fotosticker.net bijvoorbeeld kun je eigen foto’s uploaden en deze als sticker laten afdrukken. De stickers zijn geschikt voor wand, raam en deur. Naast afbeeldingen zijn er ook muurstickers met alleen tekst. Bij 101muurstickers.nl verkopen ze bestaande teksten, maar je kunt ook je eigen tekst bedenken en een kleur en lettertype naar wens kiezen.
Bron: www.muurstickersvoorkinderen.nl

nog meer: Babykamer