Babykamer en kinderkamer Linea

De babykamer en kinderkamer Linea van Vroomshoop is een complete meubelset waar je jaren lang plezier van hebt. De sets zijn verkrijgbaar in het wit, of wit met de kleur van grenen. De meubels hebben een strak, basic design en zijn dus ideaal als basis voor elke stijl slaapkamer. Babykamer Linea

Babykamer Linea Vroomshoop

De Babykamer Linea van het merk Vroomshoop is een tijdloze babykamer. Hij gaat ook jaren mee want de babykamer is door te bouwen als tienerkamer. De commode wordt een bureau, het ledikantje vervang je door een echt kinderbed en je kind kan er nog tijden mee vooruit. Het ledikant en de box Linea van Vroomshoop is verkrijgbaar bij Babypark.

Kinderkamer Linea

De kinderkamer Linea van Vroomshoop bestaat uit een tienerledikant, nachtkastje, verschillende soorten bureau’s, een wandschap en twee soorten kasten. Bij BabyKoop.nl koop je de complete meubelset.

Meer complete kamers

Naast de babykamer of kinderkamer Linea bestaan er nog heel veel meer complete slaapkamers. Dit vergemakkelijkt het inrichten van de kamer. Meubels erin en met accessoires en decoraties kleed je de baby- of kinderkamer gezellig en persoonlijk aan.

Bron: Babypark

nog meer: Babykamer