Zolder wordt hippe logeerkamer: zo doe je ’t

beeld vtwonen Beeld

Onze zolder was lange tijd een verloren ruimte. We hadden niet eens een trap! Twee jaar geleden besloten we om ‘m te renoveren. We zijn niet bang om onze handen uit de mouwen te steken, dus -op de plaatsing van de ramen na- deden we alles zelf. Het duurde misschien wat langer dan voorzien, maar eerlijk? Het resultaat mag er zijn!

Lees verder onder de advertentie

Multifunctionele ruimte

Nadat de ramen geïnstalleerd waren, bleek de zolderruimte groter dan eerst gedacht. Daarom besloten we er een multifunctionele kamer van te maken. We deelden de kamer op in twee delen en brachten er een werkruimte, logeerkamer en salonnetje in onder. Voor de perfecte balans tussen werk en ontspanning.

beeld vtwonen Beeld

Natuurlijke materialen

Voor de inrichting van onze zolderkamer gingen we op zoek naar natuurlijke materialen. De lichte kleur van de eiken vloer past perfect bij het eiken bed (Ethnicraft), het natuurhouten wandrekje en bijzettafeltje (Woodchuck). Elk ‘onderdeel’ heeft ook zijn eigen accentkleur. We gingen voor kleuren die rust en warmte uitstralen. Met Powder Pink (Colora) tikten we de ideale kleur op de kop. Na twee jaar zijn we eindelijk klaar voor gezellige avonden met vrienden en familie. De kids zijn dan weer blij met een hippe kamer voor hun sleepovers!

Lees verder onder de advertentie

Over Isabel en Liesbeth van Mothers Of The Home

Ze bloggen naast hun drukke jobs allebei op MWordmag, hebben de handen vol met hun kroost en als er nog tijd over is, restylen ze kidsinterieurs onder de naam Mothers Of The Home: Isabel De Langhe en Liesbeth De Puysseleir zijn twee bezige bijen met een passie voor kids én hun interieur. Hun stylingtips, ontdekkingen en leukste woonitems delen ze om de beurt op vtwonen.be/mothersofthehome.

Tekst en foto’s: Isabel De Langhe