Welk kleurtype ben jij?

beeld vtwonen Beeld

In de winkel leek hij zo leuk dat knalrode vest. Maar thuis voor de spiegel kom je erachter dat rood je absoluut niet staat. Gevolg: het vest hangt jaren in je kast zonder gedragen te worden. Heb jij ook weleens een dergelijke miskoop gedaan? Doe de kleurentest en ontdek wat voor kleurtype jij bent.

Lees verder onder de advertentie

Kleurentest

Uit een peiling van Styletoday.nl onder haar bezoekers blijkt dat 47% geen idee heeft welke kleuren haar het beste staan en dat 30% weleens een miskoop doen omdat de kleur van het kledingstuk niet bij haar past. Daarom lanceert Styletoday een kleurentest op Facebook. In 7 vragen ontdek jij wat voor kleurtype je bent.

Seizoenstype

Hoe kan het dat de ene kleur jou beter staat dan de andere? En dat je beste vriendin schittert in geel en jij er juist heel bleek van wordt? Dit heeft allemaal te maken met welk seizoenstype je bent. Er zijn 4 verschillende types: lente, zomer, herfst en winter. Bij elk type hoort een ander kleurenpalet. Ben jij een zomertype? Draag dan vooral pastelkleuren. Je zult zien dat deze kleuren je het meest flatteren.

Trends in de mode

In de mode zien we in de zomer 2012 qua kleur veel zwart/wit, romantische pastels maar ook de kleur tangerine (mandarijn rood). Veel uitgesproken trendkleuren, die lang niet iedereen staan.

Lees verder onder de advertentie

Bron: pinterest.com