Zwarte stoelen

beeld vtwonen Beeld

Zwart, als een uitroepteken in je huis: Met zwarte stoelen of een zwarte tafel maak je een statement. Hier sta ik, zegt zo’n meubel. Je kunt er fantastische contrasten mee neerzetten. Zwart is een absolute evergreen. Met het materiaal -zacht, hard, mat of glanzend- bepaal je de stijl. Ga je voor stads landelijk of toch stoer industrieel?

Lees verder onder de advertentie


Mooi zwart

Mooi aan de eettafel in een lichte woonkeuken. Kies bijvoorbeeld voor zwarte Eames-kuipstoeltjes of zwarte stoelen van Ikea. Met zwart en wit kun je een hele theatrale combinatie maken. Ook bijzonder zijn zwarte rotanstoelen. Zwarte stoelen komen het mooist uit tegen een lichte vloer of muur.

Zwarte stoelen kopen

By Myhomeshopping kun je zwarte stoelen shoppen bij wel heel veel webshops. Zwarte eetkamerstoelen, zwarte fauteuils, zwarte barkrukken, zwarte armstoelen en zwarte designstoelen je vind ze daar allemaal.

Lees verder onder de advertentie

Regisseursstoel

De klassieke regisseurstoel is een echte ruimtewinner en doet het heel goed in zwart. Stevig canvas van 100% katoen geeft deze nieuwe versie een comfortabele zit. Op twee manieren op te vouwen tot een klein pakket, met mooie opbergzak. Uit de vtwonen collectie.

Meer zwart in je interieur? Kijk hier voor meer inspiratie!

Bron: vtwonen | Fotografie Jansje Klazinga

Lees verder onder de advertentie