Zorg voor energie in huis met de nieuwe Ikea voorjaarscollectie

VÅRFINT dienblad €9.99 Beeld

Neutrale kleuren, minimalistische vormen en duurzame materialen zoals hennep, bamboe en rotan zie je terug in de nieuwe collectie van Ikea. Van een multifunctionele laptopstandaard en dienblad met visgraatmotief tot een geweven vloerkleed en tijdloze fauteuil. Ook als je op zoek naar nieuwe keukenfronten ben je bij Ikea aan het juiste adres. Maak het huis lenteproof met de nieuwe producten uit de Ikea voorjaarscollectie.

Lees verder onder de advertentie
RÖDASK vloerkleed €49.95 Beeld
BJÖRKÅSEN laptop-stand €19.95 Beeld

Ontbijt op bed

Neem dienblad Vårfint overal mee naar toe: van een mooi gedekte tafel tot ontbijt op bed. Het dienblad past in iedere woonstijl met de ronde handgrepen en het in visgraatmotief geweven bamboe en rotan. Na het ontbijt kan de werkdag beginnen. Start rustig vanaf de bank met de multifunctionele Björkåsen laptopstandaard.

Lees verder onder de advertentie

Voor de allerkleinsten heeft Ikea een 100% duurzaam katoenen deken ontworpen. Heerlijk zacht en de perfecte basis voor de babykamer. Terwijl de kleine slaapt onder de nieuwe deken, houd jij alles in de gaten met de Undvika babyfoon. Klein van formaat waardoor je hem overal mee naar toe kunt nemen. Raak je ‘m kwijt? Geen zorgen, met de ‘zoek’ knop heb je ‘m zo weer teruggevonden.

LEES OOK
Ontdek alles over de vtwonen classic: Slide Barn opbergkast

RÖDASK vloerkleed €49.95 Beeld
LINNEBÄCK relaxstoel donkergrijs €39.95 Beeld

Lekker loungen

Vloerkleed Rödask is tot in detail ontworpen. Het geweven katoen brengt een spannende structuur met zich mee en het grafische patroon zorgt voor warmte in elke ruimte. Het vloerkleed voelt zich thuis op elke soort vloer, ook op vloeren met vloerverwarming. Combineer het kleed met fauteuil Linnebäck. Deze fauteuil is ontworpen in samenwerking met klanten, omdat Ikea erin gelooft dat klanten zelf het beste weten wat ze willen. Het resultaat: een comfortabele en stijlvolle stoel die met een vriendelijk prijskaartje een makkie is om mee naar huis te nemen.

Lees verder onder de advertentie

LEES OOK
Ontdek de nieuwe vtwonen-collectie keukens

HASSLARP deur €59.-/stuk bruin patroon, SINARP deur €40.- /stuk bruin  Beeld
ÄLVSTARR hanglamp €29.95 Beeld
Lees verder onder de advertentie
NEREBY rail €2.99, bag €5.99, container €2.99 Beeld

Keuken make-over

Met de nieuwe keukenfronten- en deuren uit de Ikea voorjaarscollectie blaas je in een handomdraai nieuw leven in de keuken. Het donkere houten design zorgt voor een instant warme gloed en haalt de natuur naar binnen. De Hasslarp deuren met chevron-patroon in combinatie met de Sinarp deuren van bruin eikenfineer vormen een gouden duo. Kleed de keuken verder aan met de handige Nereby rails, haken en opbergmanden gemaakt van duurzaam hennep en katoen en style het geheel af met de zilveren Älvastarr hanglamp. Hallo gezellige avonden in de keuken!

Shop de stijl…

Lees verder onder de advertentie

Bron: Beeld: IKEA