A, B, C, D… spelen met houten muurletters

Muurletters zijn hot! Bij vtwonen zijn we in ieder geval verkocht. Gebruik leuke woordspelingen in de keuken als ‘liefde gaat door de maag’ of sfeerwoorden als Pure, Hapiness of Enjoy. Bijvoorbeeld houten muurletters, maar ook letterbehang geven de finishing touch in huis.

houten muurletters

Houten muurletters

De houten letters van Sissy-Boy Homeland en Kids Factory kun je verven in vrolijke kleuren om ze extra opvallend te maken. Leuk voor in de kinderkamer of babykamer. Je kunt de gipsen letters van Sissy-Boy Homeland ook gewoon neerzetten op de vensterbank of je kast. Je kunt ze ook zelf maken, zaag een grote letter uit MDF en schilder die in een opvallende kleur en hang aan de muur.

Letters in huis

Je kunt er mee schrijven en lezen, maar je kunt er ook je huis mee versieren. Heb je een saaie wand in huis? Hang er een woord op en het wordt de spannendste muur in huis.

Letter behang

Je kunt ook een letter aan de muur krijgen met een mooi letter behang. Bekijk hier een voorbeeld.

XXL muurletters

Neem eens XXL letters van bijvoorbeeld anderhalve meter hoog. Zo creëer je met weinig middelen een groots effect. Met een grote zelfgemaakte letter van MDF kun je alle kanten op. Denk bijvoorbeeld eens aan een functie als boekenkast. Ook leuk: schilder een kamerhoge letter op de muur met schoolbordverf. Voor inspiratie met letters kijk dan hier!

Bron: vtwonen augustus 2010 | Fotografie Fotolemaire.nl | Productie en styling Barbara Groen

nog meer: woonkamer