Lockerkast: een stoere opberger

Helemaal hip is ie: de lockerkast. Ze zijn smal en passen overal. Met een industriële stoere look, maar toch gezellig. Wij vertellen je in dit artikel alles over deze kast waar wij oh zo gek op zijn!

Lockerkast

Hippe opberger

In de hal staat een rij lockers heel handig, iedereen kan z’n jas en tas erin kwijt. Erop kun je boeken en tijdschriften kwijt, of misschien hoeden. Een stoere kledinglocker in de kinderkamer maakt ieder kind de blits. Of of in de hal: een stoere garderobekast voor het hele gezin, zoals de locker van Fens Decor. Ook ideaal voor de werkplek!

Materiaal

Een lockerkast hoeft niet altijd van staal te zijn. Deze lockerkast op de foto is bijvoorbeeld van massief grenen gemaakt. Leuk als enkeling in bijvoorbeeld een kleine slaapkamer, maar extra mooi als je er een aantal naast elkaar kunt zetten zoals hier in de keuken.

vtwonen lockerkast

Voor alle hippe zesplussers (jongens én meisjes) die toe zijn aan ‘echte’ meubels is er de lockerkast van vtwonen! Onze witte lockerkast heeft 3 deuren en is gemaakt van massief grenen. Een echte topper voor de kinderkamer, maar hij kan ook ergens anders. De kast is achter iedere deur voorzien van 4 opbergvakken. De legplanken zijn 37,8 cm diep, de ideale kledingkast dus. Te koop bij Basiclabel.

Een lockerkast kopen? Kijk eens bij Myhomeshopping.

nog meer: woonkamer