Een leef- of loungebank voor ieder interieur

Ook al woon je op 10 hoog in de stad of in grote villa op het platteland: een leef- of loungebank heb je voor ieder interieur en iedere ruimte! Het is alleen zaak om de juiste bank te vinden. Hieronder zetten we een paar mooie exemplaren voor je op een rijtje.


hoekbank

donkerblauwe hoekbankgrijze loungebankloungebank

Moderne loungebank

Modern met een ruw randje; de heerlijke hoekbank Spazio biedt veel zitruimte. Relaxed onderuit of veel plaats voor visite. De stof is stoer en heeft een ruw randje waardoor de uitstraling robuust is. De bank heeft een royale zachte diepe zit. De zit is dieper dan gemiddeld en kan worden opgevuld met lendekussens. De prijs van de afgebeelde bank is € 999,-.

Robuuste look

Robuuste look, relaxte zit; een stoere, strakke, grote loungebank om op te zitten en te leven. Dat is hoekbank Jurre in een notendop. Je zakt comfortabel weg in de kussens en laat de boel even lekker de boel. De bank heeft een stevige zit en gemiddelde zitdiepte. Jurre is een echte blikvanger in huis en verkrijgbaar in meerdere stofsoorten. De prijs van de afgebeelde loungebank is € 949,-.

Stijlvolle bank

Stijlvol, verrassend & eigentijds; deze luxe modulebank Festone met zacht comfortabele zit dankt zijn naam aan de decoratieve festonsteek langs de naden. Door een speciale wassing van de stof krijgt de bank een uniek en licht gesleten (vintage) uiterlijk. Vergelijk het met je favoriete jeans. De mix van katoen en linnen maakt de bank echter ijzersterk en kidsproof. De prijs van de afgebeelde bank is € 1399,-.

Cosy leefbank

Zacht, stoer & cosy; van de bank Bas wil je nooit meer af! Deze super lounchebank is zowel stoer als zacht. Een trendy eyecatcher in je interieur. Met zijn hele diepe en zachte zit, zachte grove rib en losse kussens kom je helemaal in de relaxstand. Bank Bas heeft altijd een plekje om te ontspannen! De prijs van de afgebeelde bank is € 999,-.

BePure by Besiclabel

Recent heeft Basiclabel.nl een eigen collectie “BePure by Basiclabel” gelanceerd: een stoere, pure collectie accessoires en meubelen. Het nieuwe merk bestaat uit prachtige kasten, kandelaren, windlichten, plaids, kleden en nog veel meer moois. Heel divers maar allemaal ontwikkeld vanuit de pure Basiclabel gedachte. De collectie is eigentijds en uitgevoerd met name in de kleuren zwart, wit en grijs. Een collectie die past in ieder interieur en uitstekend te combineren is met je huidige interieur, trendkleuren of verzamelingen.

Kijk snel eens op www.basiclabel.nl

Bron: in samenwerking met basiclabel

nog meer: woonkamer