Steenstrips! Inspiratie voor de keuken

beeld vtwonen Beeld

Wandbekleding uit de jaren zeventig is weer in. Schrootjes en steenstrips hebben het stempel ouderwets van zich afgeschud en zijn hip. Woon je in een nieuwbouwwoning maar wil je de keuken of een andere kamer in huis een retro karakter geven? Zo gepiept met steenstrips met baksteenstructuur! 

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

Bakstenen steenstrips

Deze strips kennen we vooral uit de jaren zeventig, toen menig muur werd opgesierd met ‘bakstenen’ steenstrips. Naast deze retro uitvoering is er ook een moderne versie verkrijgbaar. Bij de moderne versie hebben de strips vaak een natuursteen of ‘betonlook’.

Aan de slag

Wil je steenstrips in huis? Kijk dan eens bij TotalStone. TotalStone verkoopt steenstrips voor binnen (en buiten) met onder andere baksteen, natuursteen en rotsblok uitstraling. De panelen kunnen rechtstreeks op de wand geplaatst worden, zelfs oude verf- en behanglagen hoeven niet eerst verwijderd te worden. De strips zijn ook geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer.

Lees verder onder de advertentie

Kies je kleur

Een verschil met de steenstrips van vroeger is de kleur. De bruintinten van toen maken plaats voor frisse kleuren van nu. De steenstrips zijn verkrijgbaar in authentieke dessins en kleuren. Door de structuur blijft het karakter van de steenstrips overeind. Kijk voor het hele assortiment steenstrips en meer informatie op www.totalstone.nl.