Schommelbank

beeld vtwonen Beeld

Wat is er nu lekkerder en relaxter dan na werk bijkomen op je eigen schommelbank? Bijna niets.

Lees verder onder de advertentie


Relaxen op de schommelbank

Wij maakten een bank met twee losse rugleuningen, maar eentje met een doorlopende leuning kan natuurlijk ook. Bevestig de bank goed met deugdelijke haken en stevig touw. Een kop thee erbij en lekker achteroverleunen. Je komt helemaal tot rust. Heerlijk!

De schommelbank wordt extra relaxt als je hem bekleed met kussen en plaids .Bijvoorbeeld deze schommelbank met witte bekleding. Het ene wit is het andere niet. Het witste wit heeft een koele uitstraling, maar wit dat een grondtoon van rood of geel bevat, wordt als romig en warm ervaren. Vooral het combineren van verschillende wittinten zorgt voor een boeiend geheel.

Lees verder onder de advertentie

Huis en tuin

In de tuin komt een schommelbank goed van pas tijdens zwoele zomeravonden, maar binnenshuis, bijvoorbeeld aan de plafondbalken op zolder, heb je er het hele jaar plezier van. Let wel op, de balken moeten wel goed stevig zijn om het gewicht te kunnen houden.

Schommelbank maken

De schommelbank op de foto maakten wij zelf! Lekker schommelend bijkomen op je eigen gemaakte schommelbank. Wie wil dat nou niet? Buiten, in de tuin, hangend onder een mooie oude boom is mogelijk. Maar ook binnen aan de balken op zolder is erg fijn, en bovendien het hele jaar lekker. Deze schommelbank heeft twee losse rugleuningen, maar eentje met een doorlopende leuning kan natuurlijk ook.

Deze schommelbank zelf maken. Bij zelfmaakplan vind je nog meer leuke zelfmakers!

Lees verder onder de advertentie

Hangstoel

In plaats van een bank liever een schommelende stoel? Dat kan met de hangstoel, heel veel hipper dan de ouderwetse schommelstoel en net zo comfortabel. hangstoelen zijn het helemaal. Ze zijn er van allerlei materialen. Hang hem bijvoorbeeld aan het plafond in de woonkamer. Kijk voor meer inspiratie bij hangstoel.

Je kunt hem naast zelf maken natuurlijk ook kopen. Kijk dan eens op Myhomeshopping voor een aantal mooie schommelbanken. Zo kun je binnenkort heerlijk relaxen op je eigen schommelbank.

Bron: vtwonen

Lees verder onder de advertentie