Weg met pollen en huisstofmijt!

Heb je last van pollen in de lucht of last van een allergie? Dan is een schoon en stofvrij huis heel belangrijk. Een Miele-stofzuiger met HEPA-filter – bijvoorbeeld de S 6230 HEPA of de S8 OptiClean – zorgt dat bacteriën, allergenen en schimmels uit de lucht veilig opgeborgen worden in de stofcassette. Daardoor is de uitblaaslucht van de stofzuiger schoner dan de omgevingslucht! De S8 OptiClean heeft naast het HEPA-filter een Allergotec-zuigmond met hygiënesensor. Deze zuigmond meet tijdens het stofzuigen de concentratie allergenen, zoals pollen of huisstofmijt, in de opgezogen lucht.

Stofzuiger miele vtwonen huisstofmijt

Stofzuiger miele vtwonen

Lucht pluisjes

Het actief-HEPA-filter

Wie allergisch is voor huisstof of last van gevoelige luchtwegen heeft, wil zijn huis natuurlijk het liefst zo stofvrij mogelijk houden. Door een actief-HEPA-filter worden de fijnste stofdeeltjes gefilterd.

  • Dit filter houdt ook de allerkleinste stofdeeltjes tegen waarop mensen met een allergie gevoelig reageren
  • Neutraliseert door het koolstoffilter ook onaangename geurtjes
  • Voor maximale luchthygiëne

Uitgeblazen lucht even schoon als de lucht in het vertrek

Miele bied je optimale hygiëne. Want de Miele-sledestofzuigers beschikken over een filteringssysteem dat uit wel twaalf lagen kan bestaan. Het hoogwaardige filtermateriaal van het Miele-air-clean-filter zorgt ervoor dat de uitgeblazen lucht van de stofzuiger even schoon is als de normale lucht in het vertrek. Wij adviseren om mensen die aan een huisstofallergie lijden om de Miele-sledestofzuiger te voorzien van een actief-HEPA-filter. Dit vangt zelfs de kleinste stofdeeltjes op. De uitgeblazen lucht is dan zelfs schoner dan de normale lucht in het vertrek.

Duurzaam: een 25% langere gebruiksduur

De innovatieve HyClean-stofcassette van Miele is baanbrekend als het gaat om filterende werking, hygiëne en betrouwbaarheid. De uit negen lagen bestaande stofcassette is voorzien van een speciaal vlies dat meer stofdeeltjes opvangt dan de gebruikelijke stofzakken. Daardoor is de gebruiksduur zo’n 25% langer. En van die langere levensduur profiteert het milieu en het lever jou een geldbesparing op. Protector-netting van Miele is uniek. Het is berekend op het tegenwoordig gebruikelijke hoge vermogen en op de luchtstromingen binnen in de stofzuiger waarmee dat gepaard gaat. Daarnaast beschermt het de HyClean-stofcassette tegen scherpe voorwerpen die worden opgezogen, zoals glassplinters en zelfs spijkers.

Klik hier voor meer informatie over stofzuigers met een HEPA-filter.

Bron: in samenwerking met Miele.

nog meer: woonkamer