IKEA inspiratie: vtwonen loves IKEA

Wij houden van Ikea. Altijd weer weten ze te verrassen met de leukste woonaccessoires en meubels. Ook met een klein budget kun je met Ikea toch je huis geweldig inrichten. Daarom zijn wij fan! Wij verzamelden Ikea inspiratie voor jou.

IKEA inspiratie

Verander je interieur

Met IKEA kun je in een handomdraai je interieur een andere look geven. Natuurlijk hebben ze heel veel betaalbare kussenhoezen, plaids en ander textiel waar je al heel veel mee kunt. Maar ook hebben veel van hun banken en stoelen de mogelijkheid om de hoes te veranderen. Zo lijkt het net of je een complete nieuwe bank in huis hebt. Kijk maar eens naar deze chaise longue waarvoor je ook bij andere winkels mooie hoezen kunt aanschaffen. Er is genoeg IKEA inspiratie!

IKEA inspiratie voor de slaapkamer

Met IKEA kun je je slaapkamer een waar paradijs maken. Op vtwonen vind je heel veel inspiratie voor de slaapkamer ingericht met meubels van deze winkel. Kijk eens naar deze slaapkamer met een zwartbruine basis en een beige sprei van IKEA. Je vindt bij het Zweedse warenhuis alles wat je nodig hebt. De basis zoals een bed en nachtkastjes, maar ook luxe overtrekken, kussens en spreien voor een betaalbare prijs.

IKEA Collectie 2013

In de nieuwe IKEA collectie 2013 speelt textiel de hoofdrol. Met kussens, dekbedden, kleden, plaids en gordijnen kun je snel en goedkoop je huis een nieuwe look geven. IKEA laat je zien hoe je dat doet! In de IKEA winkels vind je inspiratie in diverse stijlen vol met ideeën voor je eigen interieur. Voorzien van zelfmaaktips zoals het bekleden van een lampenkap. Lees meer over de nieuwe IKEA collectie.

Elk jaar is er een nieuwe collectie die meegaat met de nieuwste trends. Ze hebben veel basismeubelen die in elk interieur passen maar ook spullen met bijzondere designs.

Kijk verder op vtwonen voor nog meer IKEA inspiratie of ga naar ikea.nl om de volledige collectie te bekijken.

Bron: ikea

nog meer: woonkamer