Dit zegt jouw zetel over je persoonlijkheid

beeld vtwonen Beeld

Wist je dat jouw zetel best veel zegt over je persoonlijkheid en je karakter? Voor de meeste mensen is de zetel namelijk de belangrijkste plek in huis en hij wordt dan ook met veel zorg uitgekozen. De grootte, de kleur, de stof, het model… alles telt mee. Scroll snel naar beneden en kom erachter wat je keuze zegt over jou.

Lees verder onder de advertentie

Strak en wit

Onaangekondigd bezoek? Bij jou geen probleem, want je huis is altijd opgeruimd en schoongemaakt. Je houdt van een rustige omgeving met niet al te veel poespas. Waar je jou het gelukkigst mee maakt? Een ochtendje schoonmaken en daarna in een opgeruimd huis heerlijk op je (hagelwitte) zetel ploffen met een kop thee.

De trendy zetel

Je zetel is het pronkstuk van je huis, al ben je er niet zo vaak op te vinden. Liever ben je de deur uit. Jouw woonkamer zou zo uit een woontijdschrift kunnen komen, want hij is perfect gestyled. Dat geldt trouwens ook voor je zetel, die voorzien is van een boel kussens of plaids, uiteraard geheel in dezelfde stijl als de rest van de woonkamer.

De (donker)grijze brede familiezetel

Ha, jij woont vast niet alleen. Of je hebt vaak mensen over de vloer. Heel erg gezellig natuurlijk, maar er moet wel plek voor zijn. Daar komt jouw zetel om het hoekje kijken! Met al die gezelligheid kun je natuurlijk ook niet voorkomen dat er soms iets gemorst wordt. Gelukkig is dat geen probleem op je donkergrijze of zwarte zetel.

Lees verder onder de advertentie

Felgekleurd

Jij bent een spring in het veld en kunt vrij impulsief zijn. De gezelligste avondjes uit? Die beleef je met jou. Maar ook als je thuis blijft, kan het niet gek genoeg. Je huis is persoonlijk en past bij je springerige karakter. Je interieur hangt vol met foto’s van vakanties met vrienden en vriendinnen en mooie herinneringen.

LEES OOK
Binnenkijken in een kunstzinnig huis in Utrecht

De uitgezakte versleten zetel

Veel te besteden heb je niet, maar dat is ook niet erg. Je interieur is niet het belangrijkste in je leven. In jouw huis wordt geleefd, maar als je de keuze hebt zit je net zo graag bij iemand anders thuis.

Lees verder onder de advertentie

Let’s shop!

Bron: beeld: vtwonen weer verliefd op je huis seizoen 13 | styling Eva van de Ven, fotografie Margriet Hoekstra