Bankzaken: op jacht naar een nieuwe bank

beeld vtwonen Beeld

Tijd voor een nieuwe bank? Oriënteer je dan goed; of je nu denkt aan losse zitelementen om eindeloos mee te schuiven, een grote leren bank met een lekker ruige uitstraling of een pimpelpaarse combinatie als echte eyecatcher in de kamer.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

Bankzaken

De zithoek met een bank, twee fauteuils en een salontafel is een bekend gegeven. Maar zitten kan ook anders. Ga voor één gigantische 4-zits of een hoekbank met lounge-element.

Stoer leer of aaibare stoffen

Let verder niet alleen op de kleur, maar ook op de textuur van de stof of het leer. Een strakke ruimte kun je bijvoorbeeld een zachter gevoel geven door stof te kiezen met een hoog aaibaarheidsfactor of stoerder doen lijken met ruig leer.

Lees verder onder de advertentie

Kleur testen

Het licht dat een ruimte binnenvalt, heeft invloed op de kleuren, dus ook op die van de bank. Neem daarom een aantal stofstalen mee naar huis en bekijk ze op de plek waar de bank moet komen, zowel bij daglicht als ’s avonds bij kunstlicht.

Genoeg keus

Bij House of Mayflower in Heerhugowaard vind je in de showroom een zeer uitgebreide collectie zitmeubelen. Er is keuze uit ‘normale’ 3- of 2-zitters en alle hoekbanken bestaan uit losse elementen zodat je geheel naar wens een bank kunt samenstellen. Elke bank heeft daarnaast een bijpassende fauteuil of loveseat. Uiteraard is er een zeer ruime keus in stof- en ledersoorten. Daar vind je geheid de perfecte nieuwe bank.

Kijk hier voor meer inspiratie

Lees verder onder de advertentie

Bron: House of Mayflower