4x kleurrijk wonen

beeld vtwonen Beeld
Flessenboot van Floris Hovers Beeld
Lees verder onder de advertentie
Slumber poef van Aleksandra Gaca Beeld
ariadne at Home huis woonbeurs 2011 Beeld

De weken staan bol van wooninspiratie. Oktober is dan ook woonmaand. Zo is er de Elle’s Inside Design en de Woonbeurs. En van 22 tot 30 oktober is ook nog Dutch design week in Eindhoven. Bij deze wat inspiratie op het gebied van kleurrijk wonen.

Lees verder onder de advertentie

Kleurrijk zitten

Je kunt er niet omheen, de kleurrijke bank Mah jong van Roche Bobois. Prachtig, speels en op te bouwen uit verschillende delen. Je kunt het zo kleurrijk en speels maken als je zelf wilt. Misschien iets te heftig voor in mijn eigen interieur, maar mooi om naar te kijken. En om vrolijk van te worden. Dat is pas echt kleurrijk wonen.

Zachtaardig

Prachtige, zachte stoffen, stoere meubels en veelkleurig glas. Dat is de collectie van Aleksandra Gaca. Wat dacht je van de Slumber poef.

Romantisch huis

Boordevol wooninspiratie, die romantische huis van Ariadne at Home op de woonbeurs. Parels in huis, dat was de inspiratie voor de makers van ariadne at Home. Helemaal in het teken van het tienjarige bestaan, werd het een stadse, verfijnde woning. Met pastel en poederkleuren en hier en daar een fel accent.

Lees verder onder de advertentie

Bron: Roche Bobois, Floris Hovers, Aleksandra Gaca, Ariadnet at Home