Zomerser kan niet! Kies voor rotan wanddecoratie

beeld vtwonen Beeld

Het hele huis in zomerse sferen! En daar horen de muren natuurlijk ook bij. Je kunt ze een zomers kleurtje geven, maar dat is relatief veel werk – en ook niet de goedkoopste optie. Hoe fleur je ze dan op? Nou, met zomerse rotan wanddecoratie!

Lees verder onder de advertentie

Nieuwe vorm van kunst

Move over, schilderijen en spiegels. Dit seizoen is het de beurt aan iets zonnigers! Maak kennis met rotan wanddecoratie en de verschillende varianten ervan. Iets kleins als een rotan schaal kan al aan de muur gehangen worden. Maar je kunt ook kiezen voor iets groters en functionelers. Een open wandkast bijvoorbeeld, gemaakt van riet of rotan. Dit geeft je ook direct de mogelijkheid om de wandkast (en daarmee je muur) te vullen met accessoires die de ruimte meer persoonlijkheid geven.

LEES OOK
Muurdecoratie kopen? Zo krijgt jouw wand meer karakter

Laat het terugkomen

Het is wel zo leuk om, als je gaat voor rotan wanddecoratie, ook de rest van je interieur daar op aan te passen. Met één of twee rotan items aan de muur heb je namelijk nog niet meteen een zomers interieur te pakken. Schaf bijvoorbeeld ook een rotan fauteuil aan. Wat dacht je van deze zomerse variant van Bloomingville?

Lees verder onder de advertentie

Ook in de verlichting

Vergeet het fenomeen wandlampen niet. Die zou je misschien niet per se meteen onder de noemer ‘decoratie’ plaatsen, maar dan heb je deze rotan wandlampen nog niet gezien… Dat zijn namelijk stuk voor stuk beauty’s!

LEES OOK
Klaar voor de zomer met rotan en bamboe hanglampen

Shop de stijl…

Lees verder onder de advertentie

Bron: vtwonen april 2015 | Fotografie Alexander van Berge | Styling Cleo Scheulderman