Zoek de warmte op: deze knusse items wil je hebben

De kans dat het volgende week 20 graden wordt met een zonnetje is vrijwel nihil, voorlopig moeten we dus nog even dealen met koude temperaturen. Gelukkig kun je de warmte in huis halen met deze knusse items. 

Stapel met roze kussens en knusse items in het vtwonen voorjaarshuis

Warm, warmer, warmst

In de zomer kun je genieten van een zwoele zomeravond, in de winter kruip je op de bank met een deken en een flinke mok thee. Dan kun je er maar beter voor zorgen dat de bank vol ligt met knusse items. Kussens in alle soorten en maten, maar ook plaids waar je niet meer onder vandaan wilt kruipen. Scoor knusse items dan ook in knusse materialen: extra zacht. 

Zachte materialen

Laten we in de hoek met extra zachte spullen blijven, want tegenwoordig vind je niet alleen kussens in aaibare materialen. Ook stoelen met zachte materialen en uitnodigende tapijten zorgen voor een knusse sfeer in huis. 

Gezellig licht

Met deze donkere dagen zijn lampen onmisbaar in huis. Naast de praktische kant van verlichting, kun je met lampen een saaie ruimte al snel omtoveren tot een gezellige plek waar je niet meer weg wilt. Met name zacht licht en kleine lampjes zorgen voor een warme en behaaglijke sfeer. 

En nee, die lampjes horen echt niet alleen thuis in een kerstboom. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lampjessnoer in een vaas? Of leg de lichtjes in een dienblad op tafel en maak het af met kaarsen en andere winterse accessoires. 

nog meer: Wooninspiratie