Workshop Haken

We zijn aan het haken! We werken op dit moment aan een productie over haken voor in je huis, voor de beginnende haker. Dat is echt leuk werk om te mogen doen. Er zijn veel bekende (haak)bloggers/shops die voor de outsert aan het haken zijn. Ik kan je vertellen: het gaat prachtig (én praktisch) worden!

vlaggetjes ROEST Workshop_haken_beeld_flyer cheers_sfeerfoto_900

Workshop haken

Janin van Haakt.nl en Eliane van madebyroest.wordpress.com zijn voor deze outsert mijn steun en toeverlaat. Lees ‘mijn haak geweten’, want de tijd dat ik voor het laatst heb gehaakt is veel te lang geleden. Janin en Eliane gaan je in de outstert, de haakbasics uitleggen. Zo’n boekje is natuurlijk helemaal leuk …al zeg ik het zelf… Maar nog leuker is, ‘live’ uitleg te krijgen van Janin en Eliana. En dát kan!

Heb je altijd al willen leren haken? Of heb je zin in een ‘opfriscursus’? Kom naar de workshop haken op zondag 23 maart in hartje Amsterdam! Je krijgt dan les van Janin en Eliane.

Wat: workshop haken. Je krijgt uitgebreide uitleg van alle basissteken en daarna ga je aan de slag met een van onze patronen.
Wanneer: zondag 23 maart, van 13.00 tot 15.30 uur
Waar: Willemsparkweg 32, vlakbij het Museumplein, Amsterdam
Kosten: € 35,- p.p.
Inclusief: haaknaald, garen, koffie/thee met wat lekkers
Opgeven: roesthaakt@gmail.com

Janin (haakt.nl) & Eliane (ROEST)

nog meer: Wooninspiratie