Leren shopper van Puc in kleur naar keuze

Stoer, simpel en stijlvol. Dat zijn de leren tassen van Puc. Ontworpen en gemaakt in Nederland. Gewoon, met de hand. Zoals je een tas hoort te maken. Met liefde en oog voor detail. Komt deze leren shopper van Puc je bekend voor? Dat klopt! Je zag hem in het augustusnummer van vtwonen.

Puc: Duurzaam & uniek

Puc heeft een aantal vaste modellen, maar toch is geen tas hetzelfde. Ze gebruiken namelijk uitsluitend restpartijen en overproductie. Want Puc houdt niet van verspilling. Elk stuk leer heeft daardoor zijn eigen bijzondere kenmerken. Die geven jouw tas karakter. En zo weet je één ding zeker: jouw tas is uniek. Puc staat niet voor niets voor Personalized Unique Collection.

Atelier in Haarlem

De gelukkige winnaar mag langskomen in het Puc-atelier in Haarlem en daar zelf het leer en kleur van de shopper uitkiezen. Kun je meteen zien waar die mooie tassen gemaakt worden. Een week later ontvang je dan jouw eigen unieke, gepersonaliseerde shopper thuis.

Leren shopper van Puc winnen?

Deze winactie is afgelopen. De winnaar heeft persoonlijk bericht gehad. Niet gewonnen? Je vindt Puc o.a. bij Sukha Amsterdam en de volgende verkooppunten.

nog meer: Wooninspiratie