Win handgemaakte strijkontwerpen van Petit Pourri

Petit Pourri Beeld

In ons leven brengen we gemiddeld heel wat tijd door in huis. Daarom maken we ons interieur graag zo aangenaam en gezellig mogelijk. De nodige luxe mag daarbij zeker niet ontbreken. Met de geborduurde strijkontwerpen van Petit Pourri geef je gemakkelijk een luxe twist aan je tafellakens, servetten, handdoeken en dekens. Doe mee en maak kans op een van de pakketten.

Lees verder onder de advertentie
Petit Pourri Beeld
Petit Pourri Beeld

Persoonlijke ontwerpen

Alle ontwerpen van Petit Pourri zijn handgemaakt en afgewerkt met metaaldraad voor een extra luxe touch. Achter elk design schuilt een persoonlijk verhaal van ontwerpster Sanne Lambermon, die zich steeds laat inspireren door haar omgeving en eigen ervaringen. Haar ontwerpen kun je gemakkelijk strijken op een stof naar keuze om deze een persoonlijke touch te geven.

Petit Pourri

Petit Pourri is een Belgisch designlabel dat werd opgericht door Sanne Lambermon. Door haar passie voor grafisch design en haar oog voor alles wat mooi is te combineren ontstond al snel een tof merk waar je elegante juwelen en strijkontwerpen kunt kopen die je ongetwijfeld gelukkig maken.

Doe mee en win

Wij mogen drie setsmet strijkontwerpen van weggeven. De exacte ontwerpen houden we graag nog even geheim, maar doe zeker mee om je te laten verrassen! Vul het formulier hieronder in en schrijf je in op onze nieuwsbrief om kans te maken op het pakket ter waarde van 47 euro. Het wedstrijdreglement vind je.

Lees verder onder de advertentie