WIN: 4x geurstokjesset van Salt & Pepper

Baal jij er ook zo van dat een vakantie naar een idyllisch Italiaans kuststadje er nog niet meteen inzit? Haal toch de levendige sfeer van de Italiaanse zomer in huis met de Positano geurstokjes van Salt & Pepper. Wij mogen vier setjes weggeven dus helblauwe zee, gekleurde huisjes en eindeloze aperitivo: here we come!

300 ml wegdromen

Met deze geurstokjes van Salt & Pepper haal je de geur van de zomer in huis met een parfum van citroen, rozemarijn en tonkaboon. Niet te vergeten: ze zijn vegan (niet getest op dieren) , volledig natuurlijk en uit Europa afkomstig. Daar worden wij pas echt vrolijk van! Bovendien komen ze ook nog eens in een kleurrijke verpakking: leuk om zelf uit te pakken of om cadeau te doen!

Over Salt & Pepper

Salt & Pepper laat zich inspireren door de mode- en designtrends van over de hele wereld. Zij zorgen ervoor dat iedereen zijn goesting vindt, met oneindig veel verschillende collecties en stijlen, voor elke gelegenheid.

Schrijf je in en win

Goed nieuws: wij mogen vier Wanderlust setjes elk t.w.v. €24,95 weggeven! Al wat je hoeft te doen is je inschrijven op onze nieuwsbrief en onderstaand formulier in te vullen. Ons wedstrijdreglement vind je hier. Veel succes!

nog meer: Wooninspiratie