Welke primeurs zie je op de vt wonen&design beurs?

Het nieuwe woonseizoen gaat van start met de vt wonen&design beurs van dinsdag 29 september tot en met zondag 4 oktober in de Amsterdam RAI. Tijdens de beurs kun je je laten inspireren in drie unieke woonwerelden gevuld met bekende en unieke designers. Wij delen vandaag een voorproefje van primeurs uit de designhal.

Studio Ditte: containerbehang

Mooie stapels containers geven je muur een extra dimensie. Gesierd door roest en verval, krijgt je kamer een geleefde uitstraling. Studio Ditte introduceert 3 nieuwe behangen met een prachtige verweerde uitstraling. Het containerbehang is de originele opvolger van het succesvolle sloophoutbehang.

primeurs

Nature@Home: natuurlijke wandtegels

Van kokosnoot, resthout en boomschors tot wandtegel. De wandbekleding van Nature@Home is 100% natuurlijk, handgemaakt, ecovriendelijk en gemakkelijk te verwerken. Verander snel je woon- of werkkamer op een stijlvolle manier. Er is genoeg keus, want de collectie bestaat uit 30 verschillende soorten panels. Dus ook voor jouw wand!

primeurs

Fiftytabels: unieke bijzettafels

Bij Fiftytabels vind je altijd 50 unieke bijzettafels, allemaal gemaakt van massief hout. Er is genoeg keus, maar weg is weg. Zie je iets moois? Aarzel dan niet te lang. Elke verkochte tafel maakt weer plaats voor een nieuwe creatie.

primeurs

Boretti: Italiaanse buitenkeukens

Buiten koken kan altijd. Boretti lanceert daarom een compleet nieuwe collectie Outdoor Kitchens. Het authentieke, Italiaanse design van de Barilo – één van de 4 nieuwe modellen – verwijst naar de rookvaten van weleer en zorgt voor een perfecte warmtecirculatie. Zo heb je altijd een heerlijk stukje vlees of vis op tafel staan.

primeurs

Openingstijden en tickets vt wonen&design beurs

De vt wonen&design beurs is van dinsdag 29 tot en met zondag 4 oktober geopend van 10:00 – 18:00 uur. Op donderdag 1 oktober en vrijdag 2 oktober is de beurs open van 10:00 – 21:00 uur. Kun je niet wachten? Kaarten zijn alvast te bestellen via www.vtwonen.be/wonen-design-beurs.

nog meer: Wooninspiratie