Welke muurdecoraties zijn favoriet?

Werk aan de Muur is een betaalbare schatkist aan mooie beelden, gemaakt door zowel professionals als amateurs. De collectie bestaat uit werk van ruim 2000 beeldmakers. Benieuwd naar de toppers binnen de site? Onze top 5:
Robin (roodborstje)

If colours are fade

Greenlicious

Elusive dreams part two

De bloemgracht in Amsterdam

Robin (Roodborstje)

Met stip op 1 als grote favoriet: Robin (Roodborstje) van Kirsten Wagenaar. Dit vriendelijke roodborstje is oorspronkelijk gemaakt voor het pasgeboren dochtertje van een vriendin van de ontwerpster. Door het mooie kleurencontrast is het een zachte, maar opvallende verschijning in elke ruimte.

If colours are fade

De beplakte reclamezuilen in de grote steden, waar lagen papier over elkaar worden geplakt, hebben als inspiratiebron gediend voor dit interessante kunstwerk If colours are fade. De collage is opgebouwd uit verschillende plaatjes, foto’s en afbeeldingen die door de jaren heen zijn verzameld. De uitstraling is oud en verscheurd, door weer en wind verweerd.

Greenlicious

De koude en donkere dagen krijgen geen kans hun invloed uit te oefenen op je humeur! Met deze bloeiende bloesemtak van Martijn Schornagel krijg je namelijk een fijne dosis lentevitaminen binnen. Perfect om simpel en snel een romantische touch toe te voegen in het interieur.

Elusive dreams part two

Niet links, niet rechts: om deze kleurenexplosie kan niemand heen. Een ware blikvanger die schreeuwt om aandacht. Kijk goed en ontdek de lotusbloem, vrouw en vlinders. Zitten jouw muren om kleur verlegen? Laat de kwasten achterwege en duik in de fantasierijke en kleurrijke wereld van Jacky Gerritsen.

De bloemgracht in Amsterdam

Zit een verhuizing naar onze drukke hoofdstad er voorlopig niet in? Met het schilderij van Don Fonzarelli haal je een typisch stukje Amsterdam in huis. De bloemgracht gehuld in zwart-wit is een aanwinst voor ieder interieur.

Bekijk de hele collectie beelden op werkaandemuur.nl en laat je inspireren door de meer dan 15.000 kunstwerken.

nog meer: Wooninspiratie