Voor iedere gelegenheid het juiste interieurparfum

Van je huis een echt thuis maken doet de één met een verse bos bloemen, voor de ander geeft een fotomuur die persoonlijke touch. Maar ook een lekkere geur doet wonderen. Dit doe je natuurlijk ten eerste door het huis fris en schoon te houden, maar er zijn ook manieren om net dat beetje extra te geven als het op geur aankomt. Zo kies je jouw interieurparfum.

vtwonen special tiny houses | marmeren schouw met grote plant en veel gouden ornamenten
Plantenpot De Bloemerije. Gouden aapje en stolp met giraffe Action. Spiegels vintage. Geurkaars Skins Cosmetics.  Bijzettafel Karwei. Selectie huisparfums.

Homespray

Een homespray is je beste vriend wanneer je instant een lekkere geur door het huis wilt verspreiden. Een paar keer sprayen en het ruikt meteen fris. Ook is het makkelijk om de geur te doseren, je bepaalt immers zelf hoe vaak je sprayt en dus hoe sterk de geur uiteindelijk wordt. Het enige nadeel is dat de geur uit een homespray na een paar uur vervaagt. Gelukkig hoef je maar een paar keer opnieuw te sprayen om weer te genieten van je favoriete geur.

LEES OOK
Met zelfgemaakte geurstokjes ruikt het altijd naar je favoriete parfum

Geurkaarsen

Met geurkaarsen sla je twee vliegen in één klap: een heerlijke (zelfgekozen) geur in huis én meteen een gezellige sfeer. Want kaarsen zijn heer en meester in het zetten van de juiste sfeervolle toon in welke ruimte dan ook. Je kunt geurkaarsen het beste een paar uur laten branden en ze dan weer uitzetten, dan hebben ze het meeste effect.

Geurstokjes

Het interieurparfum dat subtiel en toch aanwezig is… Geurstokjes geven een subtiele geur af en zullen nooit overheersend zijn, maar de geur die er vanaf komt is wel constant. Deze optie is dus perfect voor als je op zoek bent naar een fijne geur in huis, zonder dat deze overduidelijk aanwezig is. Je hoeft er zelf niet veel voor te doen, de stokjes doen zelf hun werk.

nog meer: Wooninspiratie