Terug naar de kust: zo haal je de sfeer van de duinen in huis

Verweerd hout, zandkleuren en keramiek in de vorm van schelpen: je hoeft de deur niet uit om de sfeer van de duinen te proeven. Wij zetten onze favoriete zandkleurige accessoires voor je op een rij. Zó waan je je thuis aan de kust.

vtwonen 08-2021 | witte boog en veel ornamenten in de kast in de kleuren van de duinen
Muurverf Old Flax van Pure & Original (deruamsterdam.nl). Wandmeubel Svalnäs, rek, plank, werkblad met 2 lades, kast met deuren 61x35x39 cm (bxdxh), ronde houten trommel(ikea.nl). Vloerkleed, schilderij, leren tas Puc, mok, bord, pasjeshouder, notitieboek, kleine bezem, posters op de grond (sukha.nl). Mand, grote bruine glazen flesvaas, zwarte olifant, kunstkoraal met zwarte voet, donkerbruine kandelaar op bovenste plank, vergrootglas, houten bak links op kast, leren bakje midden in kast (zarahome.com). Ronde vaas, schaal op voet, houten bakje op bijzettafel (hkliving.nl).Papierrollen prijs op aanvraag, wit doosje met reliëf (badenbaden.nl). Stoel met leren zitting, stoel met donkere houten zitting, rond dienblad van Fritz Hansen  (kasstoor.nl). Houten bak met leren lussen, houten ladenbak, (pantoufle-design.nl). Klos touw prijs op aanvraag, glazen vaas met twee openingen  op middelste plank, houten kunstwerk op de wand (bolia.com). Takken (waterdrinker.nl). Zwarte marmeren bol, beige boekje met zwarte tekst (hm.com). Kunstobject Wired Lady op witte voet (neeltjegeurtsen.com). Witte vaas met twee openingen Kink van Muuto, poef Bonnet van Casalis, small, donkere houten kandelaar op middelste plank (homestede.nl). Ronde beige voorraadpot met deksel Terres de Rêves van Serax, zwart vaasje With Love from Nature van Serax, 20 cm (h), bijzettafel Luna van Bloomingville, 44×54,5 cm (Øxh), ronde zwarte vaas van Bloomingville 19,5 cm (h), bakjes van Ferm Living op de grond (vtwonen.nl). Takken (waterdrinker.nl). Lamp met lampenkap Fero van Heathfield & Co, zwarte vaas met lange hals Long Neck van Kumanec (loggerewilpower.com). Kunstobject zwamvorm van moerbeipapier (elsavisser.com). Overig privébezit.

Sfeer van de duinen

Het geluid van de zee op de achtergrond en onze voeten in het zand… De sfeer van de duinen is onvergelijkbaar en het liefst ervaren we die het hele jaar door. Oké, het is natuurlijk niet helemaal hetzelfde, maar voor iedereen die houdt van de kleuren van het strand, de duinen en de zee zijn deze zandkleurige items alvast een begin van het kustgevoel in huis.

Kleurenpalet

Beige, gebroken wit, zand, een vleugje koffiebruin, dat zijn de kleuren van de duinen. Voor de materialen gaan we voor natuurlijke elementen: denk aan rotan, jute en riet. Maar ook fijne plaids, zoals die van Bloomingville, mogen niet missen in ons op de duinen geïnspireerd huis.

LEES OOK
Zon, zee en zomergeluk op het strand

LEES OOK
Het huis een strandgevoel geven? Zo doe je dat

nog meer: Wooninspiratie