Stylist Wendy blikt terug: make-over in Castricum

beeld vtwonen Beeld

Toen stylist Wendy bij de eengezinswoning van Lynn en Martijn binnenstapte, was ze blij verrast door de grote ruimte en de mogelijkheden die dat met zich meebracht. Omdat Lynn en Martijn niet optimaal gebruikmaakten van de opvallende vorm van de woonkamer, oogde deze voor de make-over rommelig en onpersoonlijk. Wendy heeft hier verandering in gebracht door meer opbergruimte en persoonlijkheid te creëren. Ook heeft ze de opvallende vorm van de woonkamer omgevormd tot een warme en gezellige plek. Hoe? Dat legt ze uit in de video.

Dit zijn de producten die Wendy heeft gebruikt in Castricum.

Lees verder onder de advertentie

Het concept

Kees Tol en de vtwonen stylisten gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan. Ze laten bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. De liefde voor hun huis is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt. De vtwonen stylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Kees voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om zo op de hoogte te blijven van alle filmpjes!