Stylist Frans blikt terug: make-over in Nieuwegein

beeld vtwonen Beeld

We zagen hoe de drive-in-woning van Suzanne, Ray en zoontje Luke uit Nieuwegein, flink werd aangepakt. Stylist Frans wist de uiteenleggende smaken van beide partners tot elkaar te brengen, wat uiteindelijk resulteerde in een warm, kleurrijk en vooral gezellig gezinshuis. Ben je nieuwsgierig hoe Frans dit precies deed of hoe hij tot zijn keuzes kwam? Bekijk de video waarin Frans deze keuzes toelicht én nog wat extra tips met je deelt.

Lees verder onder de advertentie

Het concept

Viktor en de stylisten Fietje Bruijn, Marianne Luning en Frans Uyterlinde gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan. Ze laten bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. De liefde voor hun huis is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt. De vtwonenstylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Lees verder onder de advertentie

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om zo op de hoogte te blijven van alle filmpjes!