Stylist Fietje blikt terug: make-over in Monnickendam

beeld vtwonen Beeld

Toen Stylist Fietje de voordeur van het grachtenpand van Ivana en Maurice opende, kwam ze binnen in een inrichting met een goede basis. Dat wil zeggen dat het plafond en de muren in orde waren, maar er waren wel maar liefst vier verschillende vloeren in het huis gebruikt. Daar kwam één vloer voor terug. Vanwege de kleine oppervlakte waren slimme oplossingen belangrijk om alle hoekjes optimaal te kunnen gebruiken. De schuifdeur was er een van. Ook heeft Fietje de gedateerde keuken aangepakt. Wil je weten hoe? Bekijk dan voor deze en nog meer tips de video.

Dit zijn de producten die Fietje heeft gebruikt in Monnickendam.

Lees verder onder de advertentie

Het concept

Kees Tol en de vtwonen stylisten gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan. Ze laten bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. De liefde voor hun huis is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt. De vtwonen stylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Kees voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om zo op de hoogte te blijven van alle filmpjes!