Stylist Anke blikt terug: make-over in Halfweg

beeld vtwonen Beeld

In aflevering 9 van zelf aan de slag zagen we stylist Anke Helmich. Zij toverde de voorkamer van Anita en Patrick om tot een landelijke kamer in Kroatische stijl, en gaf deze ruimte een duidelijke functie. Wil je weten hoe Anke op het idee kwam voor een lambrisering met kastruimte? En ben je benieuwd welke tip ze nog meer voor je heeft? Bekijk snel de video.

Het concept

In het programma ‘vtwonen zelf aan de slag’ voeren de deelnemers zelf de werken uit. Maar natuurlijk niet zonder voorbereiding. De vtwonenstylist maakt vooraf een plan op basis van foto’s, moodboards en persoonlijke verhalen van de koppels. Daarmee gaan ze aan de slag gaan met vloeren, verven en andere klusjes. Zonder dat ze weten wat eindresultaat zal zijn. Is de basis gelegd, dan maakt de stylist de inrichting compleet met meubels en accessoires.

Lees verder onder de advertentie

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om zo op de hoogte te blijven van alle filmpjes!