Een stoere en industriële woonstijl

Heb jij veel authentieke materialen, zoals hout en ijzer in huis staan? Of wil je dit heel graag nog toevoegen aan het interieur? Dan past een stoere en industriële stijl goed bij jou! Omdat ook wij fan zijn van deze woonstijl hebben we een aantal stoere items voor je uitgekozen. Perfect om stoer en industrieel te wonen. 
Stoer en industrieel wonen

Een stoere basis

Een stoer en industrieel interieur kenmerkt zich door authentieke materialen als staal, grof geweven stoffen, geschuurd leder en verschillende onbewerkte houtsoorten. Daarnaast hebben de ruimtes een neutrale basis met wit-, bruin- en grijstinten en wordt er juist geen gebruik gemaakt van felle kleuren zodat alles een mooi geheel vormt.

Stoer en industrieel wonen

Stoere woonaccessoires

Naast een neutrale basis kun je grafische prints toevoegen om stoer en industrieel te wonen. Denk bij grafische prints aan een grafisch kussen, een vloerkleed met een print of juist opvallende teksten aan de muur. Het kan allemaal in een stoer interieur! Wil je toch liever een beetje kleur aanbrengen? Dan kun je gaan voor vazen in verschillende zachte kleuren zoals blauw of bruin.

Shop items om stoer en industrieel te wonen:

DIY-kussenhoes van Imakin, Hidra bank van Vestbjerg, trolley van Clayre & Eef, hanglamp van La Forma, vaas van Bloomingville, vaas van Bloomingville, vloerkleed van Vloerkledenwinkel, fauteuil van Dutchbone, vloerlamp van Eglo, Perugia bank van Lifestyle.

Bron beeld: 1. vtwonen – 2. vtwonen

nog meer: