Stem nu op “Het duurzaamste merk van Nederland”

Allesduurzaam organiseert dit jaar voor de vierde keer de verkiezing ‘Duurzaamste merk van Nederland’. Cosmeticamerk Weleda won de eerste twee edities en vorig jaar was Ekoplaza de gelukkige winnaar. De stembus is inmiddels geopend en er kan de hele maand oktober gestemd worden!

duurzaamste merk van nederland

De beste stemmen gelden

Om ook kleinere merken een goede kans te bieden om te winnen, is de opzet van de verkiezing “Duurzaamste merk van Nederland” dit jaar iets aangepast. Kort gezegd is het nu niet meer de meeste stemmen gelden, maar de beste stemmen gelden.

Een gecombineerde publieks- en juryprijs

De prijs voor het duurzaamste merk van Nederland wordt een gecombineerde publieks- en juryprijs. Dit houdt in dat dit jaar ook de motivaties van consumenten erg waardevol zullen zijn. Want niet alleen de jury, maar ook het publiek stopt veel tijd in het afwegen van duurzame alternatieven.

De verkiezing

Elke merk dat voldoet aan de criteria van Allesduurzaam kan meedoen. Zowel de merken zelf als het publiek kunnen merken aanmelden of nomineren. Tot en met 31 oktober 2014  is het mogelijk om op alle deelnemende merken te stemmen. Uiteindelijk kiest de jury een top 10 waar van 4 tot en met 19 november op gestemd kan worden. Daarna bepaalt de jury aan de hand van de motivaties welk merk er op 22 november de winnaar wordt en zich het duurzaamste merk van Nederland mag noemen!

Stemmen?

Wil je ook dat jouw stem telt? Stem dan nu op jouw favoriete merk via Allesduurzaam!

nog meer: Wooninspiratie