Riverdale – nu in de vtwonenshop

beeld vtwonen Beeld

Houd jij van een landelijke en natuurlijke inrichting? Dan ben je vast al bekend met het merk Riverdale. Prachtige kleuren en natuurlijke materialen zorgen voor de mooiste collecties. Collecties waarmee je dag in dag uit thuiskomt in een warm interieur. Goed nieuws: vanaf nu shop je jouw favoriete Riverdale woonaccessoires gewoon in de vtwonenshop!

Lees verder onder de advertentie

Riverdale woonaccessoires

Met woonaccessoires voor je hele huis is Riverdale uitgegroeid tot één van de bekendste, landelijke woonmerken. Ze zijn begonnen met woonaccessoires als kussens, vazen, windlichten en lampen. En tel daar vandaag de dag een complete badkamer- en keukenlijn bij op. De basiscollectie bestaat inmiddels uit ruim 1200 producten. Drie keer per jaar wordt deze collectie aangevuld met maar liefst 500 producten. Altijd passend bij het seizoen en vernieuwend door in te spelen op de laatste trends. In de zomer is de stijl fris en luchtig, met een collectie voor tuin en terras. En in de winter richten ze zich op het lekker warm en behaaglijk maken van je huis.

Riverdale servies

De bekendste lijn van Riverdale is toch wel haar tafeldecoratie en servies. Alles om je tafel feestelijk en sfeervol aan te kleden. Of je nou visite krijgt of gewoon houdt van een op en top gestylede tafel. Mooie waterkaraffen, schaaltjes, borden en etagères maken het altijd fijn om aan tafel aan te schuiven. Het leuke is: alle onderdelen van het Riverdale servies hebben een andere illustratie of patroon. En toch passen ze allemaal bij elkaar. Houd je dus niet in, maar combineer er op los met de verschillende borden en schaaltjes.

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

Shop Riverdale via vtwonen

In de vtwonenshop hebben wij de mooiste woonproducten van ruim 150 merken verzameld. Zowel meubels als accessoires en decoratie artikelen. We zijn heel blij dat we Riverdale nu ook aan dit rijtje toe mogen voegen. Met één klik op de knop jouw favoriete Riverdale producten in huis. Dat is toch fijn? Een selectie van de collectie shop je vanaf nu in onze vtwonenshop!

Op zoek naar nog meer inspiratie en handige tips? Schrijf je hier dan zeker in op onze nieuwsbrief!