Haal het Oosten in huis met het perzisch kleed

Een Perzisch kleed kan een woonkamer een heel ander uiterlijk geven. Als je ervoor zorgt dat de kleur van het tapijt bij je vloer en meubels past, zit je al snel goed.

perzisch kleed

Combineren

Op de foto komen de kleuren van het kleed terug in de vloer, de kussens op de bank en het indigodoek aan de ladder. Dit doorleefde Perzische vloerkleed geeft deze kamer persoonlijkheid en sfeer. Als een doorleefd Perzisch tapijt wordt ingekleurd met bijvoorbeeld blauw wordt het weer helemaal modern. Kijk maar eens bij dit ingekleurde Perziche kleed.

Perzisch tapijt

Het Perzische kleed is terug! Alleen niet meer oudbollig bordeaux, maar ook bijvoorbeeld pittig oranje of een Perzisch kleed in felle knalkleuren. Gebruik hem ook eens als tafelloper, in combinatie met een strakke, design tafel heb je dan snel een warme sfeer in huis. Of leg meerde Perzische kleden onder de eettafel voor een speels effect.

Bohémien

De bohémien stijl is een expressieve, gedurfde stijl met nieuwe ideeën, eigenzinnige kleuren, vintage vondsten en dierbare details van verre reizen. Een Perzisch tapijt is typisch Bohémien. Meer over deze en andere stijlen lees je bij woonstijlen.

Perzisch kleed kopen? Dat doe je bij Myhomeshopping.

Bron: Fotografie Paul Grootes

nog meer: Wooninspiratie