Onze favoriete wooncadeaus voor Vaderdag

beeld vtwonen Beeld

Dé dag om alle vaders in het zonnetje te zetten komt er weer aan: Vaderdag. Natuurlijk gaat het om het gebaar, maar met een origineel vaderdagscadeau maak je écht indruk. Iets voor in de keuken, bij de barbecue of een stoere gadget bijvoorbeeld. Handig: dit zijn een paar favorieten van de vtwonen redactie!

Lees verder onder de advertentie

Kookliefhebber

Is jouw vader een echte keukenprins? Verras hem dan met een kookboek of één van deze keukenapparaten. Content specialist Simone: ‘Mijn vader weet precies wat hij mooi vindt en is kritisch op wat hij in huis haalt. Gelukkig zit ik met een stijlvol keukenaccessoire altijd goed!’

Barbecue-fan

Freelance content creator Joëlle neemt haar vader het liefst mee uit eten. Joëlle: ‘Ook leuk: een wijn- of bierproeverij! Ook een leuk idee vind ik een kookboek vol barbecuerecepten. Tijdens de zomer staat mijn vader het liefst elke avond te barbecueën, dus met zo’n boek kan hij alvast inspiratie opdoen nu de zomer voor de deur staat.’ Is jouw vader ook een fan van koken in de buitenlucht? Dan heeft hij vast iets aan praktische barbecue-accessoires.

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

Met een stijlvol keukenaccessoire zit je altijd goed!

Groene vingers

Zie je hem nooit in de keuken, maar des te vaker in de tuin? Dan zou tuingereedschap wel eens goed van pas kunnen komen. Beschouw jij je vader als een handyman of ambitieuze doe-het-zelver? Met deze handige klusitems kan hij lekker aan de slag.

LEES OOK

Ga aan de slag met deze 5 stoere DIY’S

Lees verder onder de advertentie

Avonddutje

Ze zijn niet altijd actief, die vaders. Eindredacteur Anna: ‘Je kunt de klok erop gelijk zetten: tien minuten nadat de TV ’s avonds aangaat klinkt er zacht gesnurk vanuit mijn vaders richting. Tot grote ergernis van mijn moeder die dan alleen Deense misdaad thrillers moet kijken. Ik vind het schattig. Daarom geef ik mijn vader een wollig plaid en een fijn kussen zodat hij comfortabel een avonddutje kan doen.’

Shop voor Vaderdag…

Nog niet gevonden wat je zocht? Vind hier het perfecte cadeau voor Vaderdag.

Lees verder onder de advertentie