Onze 5 favorieten op instagram #mustfollow

beeld vtwonen Beeld

Het bulkt op Instagram van de interieuraccounts; een kwartiertje rondsnuffelen loopt dan ook vaak snel op naar een uur of meer. Benieuwd door welke smaakmakers de vtwonen-redactie zich graag laat inspireren? Check dan hieronder ons #mustfollow lijstje, oftewel een aantal instagram favorieten van vtwonen.

Lees verder onder de advertentie

Angela van @bnbloved

https://www.instagram.com/p/B_cXnCOjh7M/

Omdat reizen nu even niet vanzelfsprekend is, kun je lekker even wegdromen bij de prachtige foto’s van Angela Heykoop op @bnbloved. Je vindt er bijzondere overnachtingen bij kleinschalige, luxe & boutique hotels, b&b’s en vakantiehuizen.

Tinta van @ tintaluhrman

https://www.instagram.com/p/CB3CqD1JEbg/

Lees verder onder de advertentie

Tinta Luhrman heeft een fascinatie voor hout en dat is aan haar foto’s overduidelijk te zien. In haar huis vind je veel bruintinten en vooral natuurlijke materialen: wol, linnen en hout… uiteraard. Haar woonsmaak? Handgemaakt, eenvoud en spullen met een verhaal.

Jenny van @huisgeluk

https://www.instagram.com/p/B6uwQnmlr8I/

Nog een favoriet van vtwonen op Instagram is @huisgeluk. Jenny is interieurontwerper en eigenaar van huisgeluk.nl. Jenny houdt van warme aardetinten zoals roze, terra en bruin en meubels die mooi van eenvoud en materiaal zijn. Soms design, soms budgetvondsten.

Lees verder onder de advertentie

Berry van @berrydijkstra

https://www.instagram.com/p/CBIFySCFLH1/

Berry Dijkstra is interior curator en maakt composities van accessoires en meubels. Vaak haalt hij een meubel uit z’n originele functie door hem bijvoorbeeld op zijn kant te zetten. Zo worden de foto’s bijna kleine kunstwerkjes.

Simone van @ simone_wit

https://www.instagram.com/p/CE7Ud2llVFF/

Lees verder onder de advertentie

Simone Wittgen is fotograaf en blogger een deel op @simone_wit mooie, serene foto’s van drukke en minder voor de hand liggende plekken. Ze noemt ze haar calmspots. Simone heeft een zwak voor de weidsheid en leegte van eilanden en vooral Harbour Island met zijn pastelpoppenhuisjes heeft haar hart gestolen.

Meer favoriete Instagram accounts van vtwonen zien? Elke week delen we een #mustfollow in vtwonen. En vergeet niet om @vtwonenbelgie en de #vtwonenbijmijthuis te volgen natuurlijk. Heb je geen Instagram? Ons lookbook vind je ook terug hier op de site.

Bron: The Fresh Light

Lees verder onder de advertentie