Híer scoor je met Pinksteren de mooiste Furnified-meubels voor minder

Het pinksterweekend staat voor de deur. Mocht je nog geen plannen voor Tweede Pinksterdag hebben, dan hebben we een gouden tip. Interieurmerk Furnified houdt dan namelijk een stocksale waarbij je allerlei vintage en designer-items met een fikse korting kunt kopen.

Duurzame stocksale van Furnified

Het is de vijfde keer op rij dat de stocksale van het bekende Belgische interieurmerk plaatsvindt. Dit keer is het wel in een nieuw jasje gestoken, met een duurzame insteek en als naam: Rethink – Reuse – Restyle: Refurnified.

Zaakvoerder Ward Thibaut legt uit: ‘Tijdens het ontwikkelproces van onze meubels gebeurt het wel eens dat een meubelstuk niet volledig aan onze kwaliteitseisen voldoet. We werken veel met natuurproducten zoals marmer en hout, daar ontstaat soms een barst of een deukje in. Wij vinden dat deze meubels zeker niet op het stort thuishoren, met onze stocksale krijgen zij een tweede kans.’

Meubels met een kleine imperfectie

Bij een typische stockverkoop gaat het vaak om ruimte maken in het magazijn; de oude voorraad moet de deur uit. De Refurnified-stocksale zit dus iets anders in elkaar. ‘Vanuit duurzaamheidsoogpunt hebben we de afgelopen jaren ons voorraadsysteem al flink verbeterd zodat we niet met te grote voorraden overblijven’, aldus Ward. ‘In deze stocksale tref je dus vooral meubels met een kleine imperfectie, zoals een barst in het marmeren tafelblad of een krasje op een tafelpoot.’ Volgens de zaakvoerder zit daar nóg een voordeel aan: ‘Dan is het ook meteen een stuk minder erg wanneer je zelf een krasje op je meubel maakt.’

LEES OOK
Gouwe ouwe: hier moet je op letten bij de aanschaf van een tweedehands lamp

Wie het eerst komt…

Gezien het een stocksale is, is er een beperkte voorraad. Om teleurstelling te voorkomen is het dus aan te raden om vroeg te komen. Wie het eerst komt, heeft de meeste keuze! De deuren gaan open om 09:30 uur en de sale eindigt om 16:00 uur. Belangrijk: je kunt alleen met contant geld betalen.

Wanneer: Op 6 juni in Antwerpen

Waar: In het magazijn van Furnified (Merantistraat UNIT G – 2030 Antwerpen)

Tijd: Van 9:30 tot 16:00 uur

nog meer: Wooninspiratie