Nicolette Fox: “Mijn goede voornemen: het cocoonen nog meer leren waarderen”

beeld vtwonen Beeld

Nicolette Fox is hoofdredacteur van vtwonen. Ondanks bizarre omstandigheden boekte vtwonen succes na succes en dat belooft – met dezelfde energie als afgelopen jaar – veel vtwonen-moois in 2021! Nicolette is klaar voor een frisse start, in een huis mooier dan ooit. Met als voornemen: het cocoonen nog meer leren waarderen.

“En nu weer met volle kracht vooruit”

Lees verder onder de advertentie

Grootse plannen

We gaan verhuizen. Ja, alweer! 2020 begonnen we met de vtwonen-redactie op een nieuwe werkplek. Na een roerige periode was het fijn om met 2019 een heleboel zooi weg te gooien en in de nieuwe ruimte een frisse start te maken. Ik zie ons nog zitten aan de feestelijk gedekte redactietafel voor de traditionele nieuwjaarslunch. Het rook nog een beetje naar verf en allesreiniger, maar we hadden er nog nooit zo mooi bij gezeten. We voelden ons brand new, klaar om grootse plannen te realiseren.

Succes na succes

Helaas hebben we van die werkplek maar kort kunnen genieten; drie maanden later werkten we voornamelijk thuis. Maar ondanks de bizarre omstandigheden hebben we die drive weten vast te houden. Met resultaat! vtwonen boekt succes na succes, met als hoogtepunt de winst van magazinemerk van het jaar. Nu hebben we de verhuisdozen weer gepakt. Als de maatregelen het toelaten, starten we 2021 op een andere werkplek. Als we van deze verhuizing net zoveel energie krijgen, belooft dat nog veel vtwonen-moois!

Frisse start

Ik houd ervan als een grote verandering samenvalt met een symbolische datum als 1 januari. Bij de overgang naar een nieuw jaar voel ik altijd een behoefte even terug te kijken en de balans op te maken; wat nemen we mee, wat laten we achter? Om vervolgens met volle kracht vooruit te gaan. 2020 mag voor vtwonen succesvol zijn geweest, privé ben ik nog zoekende naar dat nieuwe normaal en verlang ik naar een frisse start. Het afgelopen jaar hebben we meer uren dan ooit samen thuis doorgebracht. Bij tijd en wijle kwamen de muren op me af. In plaats van verhuizen, zijn we flink aan het opruimen en klussen geslagen. Het ruikt nog een beetje naar verf en schoonmaakmiddel, maar we starten het nieuwe jaar fris, in een huis mooier dan ooit – al zijn er nog genoeg verbouwplannen. Met als voornemen: het cocoonen nog meer leren waarderen.

Lees verder onder de advertentie

Ik wens iedereen een gezond en gelukkig nieuwjaar.

Liefs,

Nicolette Fox, hoofdredacteur

Instagram: @nicolette_fox

Meer lezen?

Neem hieronder een kijkje in vtwonen 13:

Lees verder onder de advertentie

Bron: vtwonen 13-2020 | fotografie Brenda van Leeuwen | visagie Manous Nelemans