Naturel

De maand januari is zo heerlijk kaal. Klaar voor een nieuwe start, met frisse moed (of tegenzin), schone lei, dat gevoel. Ook thuis is dan niets leuker om opnieuw te beginnen met een zachte, naturel look. Met louter zachte tinten, licht hout en dito stoffen.

bordjes

werkplek

naturel

houten wand

beton look

…Of gewoon helemaal wit! De zithoek als blanco canvas die – ondanks de goede voornemens – in de loop van het jaar weer wordt ingekleurd met vrolijke kussens, vazen en verse bloemen.

Een opgeruimde werkplek: klaar voor nieuwe uitdagingen!

Vergrijsde tinten, zoals hier het zachte groen passen goed bij de natural look.

Maak je naturel huis zacht met warme, gebreide materialen.

Met een paar industriële stoelen geef je je naturel eettafel een stoere uitstraling.

Keep it natural

Het palet: de kleur van licht hout, karton en riet is zacht en natuurlijk. Gecombineerd met verschillende wit- en zandtinten versterk je dat pure gevoel. Wat blijkt: binnen het beperkte spectrum van de naturellen is er een enorme variatie aan kleurnuances.
Bij jou thuis: zoek steeds naar afwisseling om het spannend te maken. De eenheid zit immers al in het kleurenpalet. Door rond en hoekig, design en landelijk, industrieel en ambachtelijk af te wisselen, is er overal iets te zien. Tip: een naturel interieur is het ideale podium voor artistieke uitingen.

Fotografie: Jeroen van der Spek, Anna de Leeuw, Alexander van Berge | Styling: Fietje Bruijn, Cleo Scheulderman, Marianne Luning

nog meer: Wooninspiratie