Stylist Wendy blikt terug: make-over in Zwaag

Oubollig, dat was de eerste indruk die stylist Wendy had van het huis van Rick en Mirella. Er waren compromissen gesloten, ze hadden hun best gedaan, maar toch waren ze beiden niet blij. Natuurlijk wist Wendy daar wel raad mee! Ze vertelt over haar plan om industrieel en landelijk samen te brengen en welke ideeën bij hebben gedragen aan het eindresultaat. Kijk je mee?

Dit zijn de producten die Wendy heeft gebruikt in Zwaag.

Het concept

Viktor en de vtwonen stylisten gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan. Ze laten bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. De liefde voor hun huis is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt. De vtwonenstylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om zo op de hoogte te blijven van alle filmpjes!

nog meer: Wooninspiratie