Stylist Wendy blikt terug: make-over in Loenen aan de Vecht

Het huis van Sophie en Marcel miste eigen identiteit. Alle meubels in het prachtige pand uit 1850 hadden nog dezelfde plek. De ruimte was kaal en leeg. Het was duidelijk: dit huis was toe aan kleur en warmte! In de video geeft Wendy ook een tip hoe je praktisch kan omgaan met bepaalde ruimtes.

Dit zijn de producten die Wendy heeft gebruikt in Utrecht.

Het concept

Viktor en de vtwonen stylisten gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan. Ze laten bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. De liefde voor hun huis is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt. De vtwonenstylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om zo op de hoogte te blijven van alle filmpjes!

nog meer: Wooninspiratie