Stylist Wendy blikt terug: make-over authentiek pand Den Haag

Jeff en Chantal wonen in een prachtig authentiek pand in Den Haag. Voor stylist Wendy geen straf om hier in aflevering 5 aan de slag te mogen! Wat meteen opviel, was de donkere ruimte. Donkere muren, een donkere vloer; alles was donker! Het creëren van een lichte basis was echt een must. Best spannend, want hoe maak je van een donkere ruimte een fris geheel als de bewoners niet van lichte kleuren houden?

Het concept

Viktor en de vtwonen stylisten gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan. Ze laten bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. De liefde voor hun huis is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt. De vtwonenstylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om zo op de hoogte te blijven van alle filmpjes!

nog meer: Wooninspiratie