Stylist Wendy blikt terug: make-over in Bovenkarspel

Het eerste wat Wendy opviel in het huis van Jolanda en Sander was de gedateerdheid van het huis. Dit kwam vooral door de lelijke tegelvloer, het oude behang en de verkleuring van de raambekleding. Er was duidelijk al een tijdje niks aan het huis gedaan. Wendy besloot om als eerste de vloer aan te pakken. Ook heeft ze door het plaatsen van een glazen wand de L-vorm van de kamer doorbroken, waardoor de ruimte beneden nu beter benut wordt. Benieuwd naar de andere woontips van Wendy? Bekijk de video.

 Dit zijn de producten die Wendy heeft gebruikt in Bovenkarspel.

Het concept

Kees Tol en de vtwonen stylisten gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan. Ze laten bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. De liefde voor hun huis is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt. De vtwonen stylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Kees voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om zo op de hoogte te blijven van alle filmpjes!

nog meer: Wooninspiratie