Stylist Marianne Luning blikt terug: make-over in Amsterdam

Zwart en donker, dat was het eerste dat stylist Marianne opviel toen ze binnenkwam bij Lisa en Raoul. Een echte man cave. Met een enorme plofzetel in het midden van de ruimte, voelde het alsof de ruimte niet optimaal werd benut. Ook was er een vrouwelijke touch nodig om het interieur tot z’n recht te laten komen. Kijk je mee? Marianne geeft je nog een tip om een muur een groots effect te geven.

Dit zijn de producten die Marianne heeft gebruikt in Amsterdam.

Het concept

Viktor en de vtwonen stylisten gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan. Ze laten bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. De liefde voor hun huis is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt. De vtwonenstylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om zo op de hoogte te blijven van alle filmpjes!

nog meer: Wooninspiratie