Stylist Marianne blikt terug: make-over in Utrecht

In het huis van Rob en Leonie ontbrak persoonlijkheid! Het was er saai en kil met veel glimmende kunststof elementen. En maar één ingrediënt kon daar verandering in brengen: warmte. Ook werd duidelijk hoe belangrijk en onmisbaar een goede basis is. In de video geeft Marianne ook een tip hoe je in een grijs interieur toch warmte kunt creëren.

Dit zijn de producten die Marianne heeft gebruikt in Utrecht.

Het concept

Viktor en de vtwonen stylisten gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan. Ze laten bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. De liefde voor hun huis is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt. De vtwonenstylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om zo op de hoogte te blijven van alle filmpjes!

nog meer: Wooninspiratie